We make apps

30 RÄTT

30 Rätt är ett frågespel där din uppgift är att avgöra om olika påståenden är sanna eller falska.

 

Spela på skoj eller om riktiga pengar!

 

Du kan spela mot upp till tre motspelare, utmana vänner eller slumpvist utvalda spelare.  Förbättra din ranking och se hur du står dig mot alla andra 30 Rätt-spelare i den detaljerade statistiken! Din profilbild smyckas ut med stjärnor ju högre ranking du når!

 

För att spela om pengar behöver du ladda ned vår partnerapp Gumbler. Den är gratis och du hittar den på App Store.

 

Ta en paus och chatta eller spela med dina vänner runt om i världen. Wapper är en unik spelapp med enkla, strategiska spel för upp till fyra spelare. Alla spel är språkoberoende så du kan spela med vem som helst. Du kan chatta samtidigt som du spelar och få nya vänner från jordens alla hörn.

 

Idag finns tre spel i Wapper (In a Row, Flip a Brick och Sum Up) och vi kommer att lansera fler. Lika enkla, roliga och språkoberoende.

 

Wapper har också detaljerad statistik. Höj din ranking och tävla mot alla andra Wapperspelare i hela världen!

 

 

Mer från oss:

Tryck på ikonerna för att gå till App Store!

Sum Up

Som Ruzzle med siffror

 

Sum Up är ett snabbt och roligt sifferspel som utmanar din snabbtänkthet. Du spelar mot upp till tre vänner eller en slumpad motståndare. Detta är en separat version av Sum Up som är ett de tre spelen i  Wapperl!

Snusbruk

Ta kontrollen!

 

Snusbruk är till för dig som vill ta kontroll över ditt snusande. Appen håller reda på hur många snus du får ta per dag, den räknar ut kostnaden för ditt snusbruk; vid start, i nuläget och på måldatumet.

 

 

Country Counter

Vilka länder har du besökt?

 

Country Counter hjälper dig att hålla reda på vilka länder du besökt och att dela med dig av din reseerarenhet på Facebook. Appen är utvecklad i samarbete med Ludwig Ellenberg geografiprofessor i Berlin.

Kontakta oss här

Skickar...

Hmm, något gick fel, försök igen!

Skickat, tackar!

Copyright 2014 Adapper